Category: Hírek, Reggae CampTag: , , , ,

Mivel ugyan azt a facebookot nézzük mindannyian, valószínűleg hozzátok is eljutnak a friss hírek. Ezeket mi is mindig megosztjuk az oldalunkon. De most itt úgy összefoglaljuk röviden és tömören a Reggae Camp dolgot, hogy egy olyan ember, aki életében nem járt még a reggae campen, de vonzódik egy kicsit a műfaj iránt, megértse!

Szóval ez eredetileg valamikor Ladánybene 27 tábornak indult és szép lassan fesztivállá nőtte ki magát. Viszont a szervezők kimondottan igyekeznek megtartani a családias jellegét, amit nem könnyű, hiszen annak ellenére, hogy a reggae nem most éli a virágzását, mégis évről évre egyre többen jönnek. Az elmúlt években Hatvan városa adott otthont a rendezvénynek, idén először Cegléd fogadja a raszta műfaj szerelmeseit.

Az esemény fő fellépője az idén 50. (!!) születésnapját ünneplő Inner Circle. Akiknek elsőre valami fura oknál fogva nem ugrik be a nevük, az ő daluk a Sweat (A la la la la long), a Games People Play, vagy a Bad Boys. Tessék egy kis segítség:

De ha még ez magában nem győzött meg, lesznek még autentikus Jamaikai előadók. Az idősebb generációt Warrior King, a fiatalabbat pedig Micah Shemaiah reprezentálja.
Ezen kívül természetesen majdnem a teljes hazai felhozatal is jelen lesz: Copy Con, PASO, Ladánybene 27, Tigris, AfroDZAQM, Pozitív, Riddim Colony,  Manaky és még sorolhatnánk.

Több helyszín lesz mint eddig volt. A basszusok szerelmesei idén egy még nagyobb hangrendszerrel érkező DUB Yardot látogathatnak, hála a Dubapest HiFi csapatának! Lesz tóparti lazulóhely, medence melletti bulizás, ahol délutánonként csinos táncoslányok vezetnek be a jamaikai táncok világába. Mindenféle kikapcsolódás lehetséges.

Őrületes szokott lenni minden évben az a hangulat, ami átjárja a helyet. De ha nekünk nem hiszel, itt vannak a campes videóink egy csokorban. Ez a playlist 6 videót tartalmaz, de a hatodikat csak akkor nézd meg, ha már az előző öt meggyőzött és hardcore módon vágysz már a Campezésre. És esetleg tervezel meginni egy-két sört is.

 

Ha még kérdésed van ezek után is, akkor a hiba a te készülékedben van. Gyere el, hogy megjavuljon. Ez az öt nap tényleg nagyon pozitív, érdemes ott lenni!

Camp szüzek, gyülekezzetek!